Frutin Celebrates 30 years on the shelves

Hyvää syntymäpäivää! Frutin™ 30 vuotta

elo 1, 2022 | Elinvoimaa, New Nordic News, New Nordic News

New Nordicin tarina alkoi 30 vuotta sitten tavallisen näköisestä kaupunkitalosta Kööpenhaminassa vuonna 1990. Tässä rakennuksessa Karl Kristian ja hänen kumppaninsa Marinus työskentelivät alusta asti. New Nordicin alku on myös vanhimman tuotteemme Frutinin alku. Se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 1992.

Frutin oli New Nordicin ensimmäinen läpimurto. Se kehitettiin helpoksi ja nopeaksi avuksi närästyksen poltteeseen. Frutinin tarkoituksena oli auttaa pitämään mahahapot vatsassa eikä ruokatorvessa, missä ne aiheuttavat polttavan tunteen.

Frutin™ Packaging 1992 - 2022

Frutin™ sisältää ainutlaatuista hedelmäkuitua

Frutinin salaisuus on ainutlaatuinen hedelmäkuitu, jonka kehitimme tähän tarkoitukseen. Vastaavia tuotteita on yritetty luoda kopioimalla useaan otteeseen, mutta kopiointiyritykset eivät ole koskaan onnistuneet. Kun tablettia pureskellaan ja sen ainesosat ovat kosketuksissa syljen ja mahahapojen kanssa, se muuttuu luonnolliseksi vaahdoksi. Tableteissa on luonnollista dolomiitti kalsiumia ja hedelmä pektiiniä. Frutinvaahto kelluu mahan sisällön päällä ja toimii kantena estäen mahahappoja nousemasta ruokatorveen.

Frutin™ suojaa sinua illallisen jälkeiseltä poltteelta

Tablettimassan muuttuminen vaahdoksi on nopeaa, ja vaahto pysyy mahan sisällön päällä useita tunteja suojaten mahalaukun yläosaa ja ruokatorven alasulkijalihasta. Vaahto ei häiritse normaaleja ruoansulatushappoja. Frutiini toimii sopusoinnussa kehosi normaalien toimintojen kanssa ja suojaa vatsaa neutraloimatta mahahappoja.

Frutin GastroGel packaging with tablets and pastry

Happamat röyhtäilyt yleistyvät

Frutiini on edelleen tuote, jota tarvitaan kipeästi tänäkin päivänä, sillä happamuudesta kärsivien ihmisten määrä on kasvanut viimeisen 10 vuoden aikana. Frutinia myydään Australiassa, Kanadassa, Tanskassa, Virossa, Suomessa, Ranskassa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa ja Isossa-Britanniassa. Löydät sen seuraavilla tuotemerkeillä: Frutin™ ja Frutin™/Gastro Gel.

Juhlimme suurella ylpeydellä Frutinin, ensimmäisen innovatiivisen läpimurtotuotteemme, 30-vuotispäivää. Olemme innoissamme siitä, että innovatiiviset ideamme ja tuotteemme auttavat edelleen ihmisiä tuntemaan olonsa paremmaksi jokapäiväisessä elämässään.

Skin Care™ Collagen Filler celebrates 10 years anniversary

Skin Care™ Collagen Filler täyttää 10 vuotta!

10 vuotta sitten esittelimme maailmalle Skin Care™ Collagen Fillerin ja uudenlaisen tavan hoitaa kauneutta ja tavoittaa ihon syvimmät kerrokset.

Kuivat hiukset janoavat kosteutta ja hoivaa

Tiesitkö että aurinko ja käsittelyt vahingoittavat hiuksesi pintaa? Lue tarkemmin mitä voit tehdä ylläpitääksesii hiuksiesi kiiltoa ja kimmoisuutta.

Oikeanlainen shampoo tekee rasvoittuvista hiuksista helpot hoitaa

Pidä hyvää huolta rasvoittuvista hiuksista. Lue lisää mitä sinun kannattaa ehdottomasti tehdä jotta hiuksesi ovat aina raikkaat ja ilmavat

Bee in a flower

Hyvää kansainvälistä mehiläisten päivää!

Kimalaiset, mehiläiset ja heidän sukulaisensa työskentelevät väsymättä pölyttäessään kasveja ympäri maailmaa.

Luonto on täynnä kauneuden ja hyvinvoinnin aarteita

Olemme työskennelleet kasvien ja yrttien parissa yli 30 vuotta. Käyttämämme kasviuutteet ovat aina 100 % luonnollista alkuperää.

Hair Volume™

Ravitse hiuksiasi myös sisäisesti

Hiukset ovat osa ihoasi ja ihon kunto vaikuttaa hiusten kuntoon. Syötkö monipuolisesti ja saatko tarpeeksi oikeanlaisia ravinteita?