Apples power Hair Volume™ range

Kuivat hiukset janoavat kosteutta ja hoivaa

elo 23, 2022 | Uncategorized @fi, hiukset, hiustenhoito, kauneus, kauniit hiukset, tuuheat hiukset, Uncategorized @fi

Tuntuvatko hiuksesi kuivilta ja haurailta? Poikkeuksellisen kuuman kesän myötä hiuksesi ovat käyneet läpi paljon. Tiesitkö, että aurinko ja kemikaalit vahingoittavat hiustesi pintaa tehden niistä huokoisia ja alttiita murtumiselle?

Jokaisen hiuksen pinta muodostuu keratiinikerroksista, jotka suojaavat hiustesi ydintä. Voit tuntea nämä suomut, kun liikutat sormeasi kevyesti ylös ja alas yksittäistä hiusta. Hiukset tuntuvat karheammilta, kun liuutat sormia hiusta pitkin juuria kohti.

Kun hiusten pinta on vaurioitunut ja suomu vahingoittunut, se ei pysty ylläpitämään hiusten tarvitsemaa kosteutta ytimessä. Hiukset kuivuvat entisestään ja mikä tahansa mekaaninen rasitus voi johtaa katkeamiseen.

Ravitse ja kosteuta hiuksia

Lisävaurioiden estämiseksi on tärkeää, että käytät oikeanlaista hoitoainetta jokaisen pesun jälkeen, vähentääksesi hiusten kuivumista ja katkeilua. Hiustesi kuivuus kertoo, kuinka ravitseva hoitoaineen tulee olla, jotta hiuksesi näyttävät kauniilta vaurioista huolimatta. Mitä kuivemmat hiukset, sitä ravitsevampi ja täyteläisempi hoitoaineen tulee olla.

Jos olet värjännyt hiuksesi tai vaalennut niitä paljon, hiuksesi ovat vaurioituneet. Vaurio on erilainen hiuksen latvoissa kuin juurissa. Mitä pidemmät hiukset, sitä vanhemmat hiukset ovat pituuskasvultaan. Tämä tarkoittaa, että pidemmät hiukset ovat kokeneet enemmän rasitusta kuin juuri, mikä tekee latvoista hauraat. Jos käsittelet hiuksiasi kemikaaleilla usein, sitä tärkeämpää on käyttää oikeanlaista hoitoainetta.

Tiesitkö?

Oikealla hoidolla ja oikeilla tuotteilla hiuksesi näyttävät aina hyvin hoidetuilta, kiiltäviltä ja kauniilta.

Hair Volume hoitoaine auttaa korjaamaan, kosteuttamaan ja ravitsemaan hiuksia. Risiininsiemenöljy auttaa korjaamaan hiuksia sisältäpäin ja suojaa hiuksia mekaaniselta rasitukselta. Hiuksistasi tulee pehmeät, sileät ja helposti harjattavat.

Sekä Hair Volume shampoossa, että Hair Volume hoitoaineessa on kevyt kookoksen ja omenan tuoksu. Tutustu Hair Volume™ -hiustenhoitotuotteiden tietoihin täällä.

Jos haluat tietää enemmän hiustyypeistä ja siitä, kuinka oikeat tuotteet auttavat saamaan kauniit hiukset, lue perusteellinen artikkelimme hiustyypeistä.

Skin Care™ Collagen Filler celebrates 10 years anniversary

Skin Care™ Collagen Filler täyttää 10 vuotta!

10 vuotta sitten esittelimme maailmalle Skin Care™ Collagen Fillerin ja uudenlaisen tavan hoitaa kauneutta ja tavoittaa ihon syvimmät kerrokset.

Oikeanlainen shampoo tekee rasvoittuvista hiuksista helpot hoitaa

Pidä hyvää huolta rasvoittuvista hiuksista. Lue lisää mitä sinun kannattaa ehdottomasti tehdä jotta hiuksesi ovat aina raikkaat ja ilmavat

Frutin 30 years Packaging Row

Hyvää syntymäpäivää! Frutin™ 30 vuotta

30 vuotias Frutin on New Nordicin ensimmäinen läpimurtotuote. Se kehitettiin helpoksi ja nopeaksi avuksi närästyksen poltteeseen.

Bee in a flower

Hyvää kansainvälistä mehiläisten päivää!

Kimalaiset, mehiläiset ja heidän sukulaisensa työskentelevät väsymättä pölyttäessään kasveja ympäri maailmaa.

Luonto on täynnä kauneuden ja hyvinvoinnin aarteita

Olemme työskennelleet kasvien ja yrttien parissa yli 30 vuotta. Käyttämämme kasviuutteet ovat aina 100 % luonnollista alkuperää.

Hair Volume™

Ravitse hiuksiasi myös sisäisesti

Hiukset ovat osa ihoasi ja ihon kunto vaikuttaa hiusten kuntoon. Syötkö monipuolisesti ja saatko tarpeeksi oikeanlaisia ravinteita?