Asiakasyhteisömme

Ewan tarina – ”Sain vihdoin ihanat hiukseni takaisin!”

Hair Volume™

Ewa rakastaa ulkoilua ja pitkiä kävelylenkkejä koiransa Melwinin kanssa. Ne pitävät hänet virkeänä ja terveenä.  

Ewa on ollut aina ylpeä hiuksistaan, ne ovat olleet paksut ja hyvinvoivat. Noin neljä vuotta sitten, Ewan hiukset muuttuivat. Hiukset tuntuivat ohentuneet ja niitä lähti yhä enemmän harjatessa. 

“My hair looked sad and thin”, Ewa says.

”Hiukseni näyttivät surkeilta ja ohuilta. Luin Hair Volume hiusravinteesta sanomalehden mainoksesta. Olin todella harmissani hiusteni kunnosta ja ajattelin että kokeilen tätä tuotetta. Suureksi ilokseni, vain muutaman kuukauden kuluttua, hiuslaatuni oli paljon parempi. Hiukseni alkoivat jälleen näyttää upeilta.” Ewa kertoo

”Olen käyttänyt Hair Volumea nyt neljä vuotta ja hiukseni näyttävät todella hyvinvoivilta, sanoisin jopa paremmin kuin ennen.”

”Tyttäreni ei ollut ensin uskoa miten kauniit hiukseni olivat käytettyäni Hair Volumea. Ja nyt hän käyttää Hair Volumea uskollisesti!”

”Olen saanut paljon kehuja hiuksistani ihmisiltä ympärilläni ja erityisesti ystäviltäni. Hiukseni ovat saaneet heidät vakuuttuneiksi Hair Volumen tehosta ja useat heistä käyttävät myös Hair Volumea säännöllisesti. Minusta on tullut eräänlainen Hair Volume -lähettiläs!” 

”Saan kuulla usein työpaikallanikin miten upeat hiukset minulla on, vaikka olen melkein 60-vuotias. Hair Volume on hieno tuote, joka todella toimii.” Ewa sanoo.

Ewa and her dog Melvin

Asiakkaamme tarina

Nimi: Ewa

Ikä: 60 v

Ammatti: Sihteeri

New Nordic tuote: Hair Volume™

Maa: Ruotsi