Beauty In & Out by New Nordic

Olet lähempänä luontoa

“Holistinen lähestymistapamme uudenlaiseen kauneudenhoitoon lähtee siitä, että kehoa katsotaan kokonaisena ekosysteeminä, sisäisesti että ulkoisesti”

Seabuckthorn berries and extract
Collagen Shot Packaging and Sachets
Beauty From Within
Beautiful Hair with Hair Volume Shampoo

Luonnon parantavat voimat – kokonaisvaltaista kauneutta

Meille New Nordicissa luonto ja sen hyvinvointia lisäävät voimat ovat erittäin kiinnostavia ja innostavat meitä. Olemme tehneet töitä kasvien parissa jo yli 30 vuotta. Erikoistumme kasviuutteita sisältäviin ravintolisiin ja kauneudenhoitotuotteisiin, joiden teho perustuu tieteellisesti osoitettuihin vaikutuksiin. Kasvitiedon ymmärtäminen mahdollistaa innovatiivisten ja tehokkaiden tuotteiden kehityksen. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja ne toimivat harmoniassa kehosi omien toimintojen kanssa.

Holistista kauneutta

Kauneudenhoitotuotteemme ovat täynnä kasveista uutettuja aktiivisia ainesosia. Aktiiviset ainesosat ovat luonnon omia yhdisteitä, jotka tukevat sekä aktivoivat kehosi soluja ja niiden toimintoja.

Kauneudenhoitoa pintaa syvemmältä

Monet kauneudenhoitotuotteet hoitavat ihoa ja hiuksia vain ulkoapäin. Meidän tuotteillamme kauneutta hoidetaan pintaa syvemmältä. Jotta ihosi ja hiuksesi voisivat hyvin ja näyttäisivät parhaat puolensa, kehosi tarvitsee myös tiettyjä ravinteita solutasolla. Kauneutta hoitavat ja hiuksia ravitsevat ravintolisät ovat oiva tapa pitää niistä huolta. Kun käytät samoja aktiivisia ainesosia sekä sisäisesti että ulkoisesti, tulokset ovat pitkäaikaisia ja näkyviä.

BEAUTY IN & OUT PÄHKINÄNKUORESSA

Beauty In – Syiden hoitaminen

Kauneusravintolisämme toimivat sisältäpäin kehosi tarpeiden ja toimintojen kanssa harmoniassa. Ravintolisiemme aktiiviset ainesosat tukevat ja ravitsevat solujasi mahdollistaen kauneutta edistävät toiminnot kuten paksummat ja vahvemmat hiukset tai ihosolujen tarvitseman kollageenin tuotannon aktivoinnin.

Beauty Out – Näkyviä tuloksia

Uudet hiustenhoitotuotteemme tekevät hiuksistasi kiiltävämmät ja paksumman tuntuiset. Parhaat hyödyt tuotteistamme saat, kun käytät sekä ravintolisiä että hoitotuotteita.