Tervetuloa New Nordic Universe -sivustolle

Hair Volume package placed on table with a tablet and apple blossoms

New Nordic Hiukset

Hiuksesi ovat kruunusi. Hiustenhoitotuotteemme ravitsevat hiuksiasi sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tutustu miten Hair Volume tuotteemme hoitavat hiuksiasi.

New Nordic Elinvoimaa

Yli 30 vuoden kokemus luonnon tehokkaimpien kasvien ja yrttien kanssa on auttanut meitä kehittämään hyvinvointia lisääviä tuotteita. Tutustu ravintolisiimme ja miten ne tukevat kehosi hyvinvointia joka päivä.

Skin Care™ Collagen Filler täyttää 10 vuotta!

Yli 10 vuotta sitten esittelimme uutuustuotteemme Skin Care™ Collagen Fillerin maailmalle. Oikealla ihoa ravitsevalla tuotteella voi vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä. Sen avulla voi myös palauttaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Pienen tabletin ainesosien avulla...

Blogimme

Blogissamme kirjoitamme luontoäidin aarreaitasta ja matkastamme kasvien maailmassa. Haluamme luoda tuotteita, jotka lisäävät ja ylläpitävät hyvinvointiasi sekä elinvoimaasi. Tutustu blogiimme.

New Nordic yhteisö

Yhteisömme koostuu asiakkaistamme, brändi lähettiläistämme ja jälleenmyyjistämme. Meille on tärkeää vaalia hyviä suhteita yhteisömme jäsenten kanssa. Asiakkaidemme kokemukset auttavat meitä tukemaan sinun hyvinvointiasi. Tutustu mitä asiakkaillamme ja yhteisöllämme on sanottavaa.