Asiakasyhteisömme

Tinan tarina – ”Halusin epätoivoisesti parantaa hiusteni kuntoa”

Hair Volume™

Tina on 55-vuotias esikouluopettaja. Tinan hiukset alkoivat harveta lasten saannin jälkeen. Hiukset ohenivat ja saivat Tinan epätoivoiseksi. Päänahka kuulsi hiusten välistä ja Tina oli hyvin vaivaantunut tilanteesta.

Tina kertoo, ”Hiusten harveneminen alkoi jo 31 vuotta sitten, saatuani ensimmäisen lapseni. Hiuslaatuni muuttui ja havahduin tilanteeseen. Hiukseni olivat niin ohuet, että näin päänahkani kuultavan hiusten lomasta. Olin varma, että minun pitäisi vain elää tämän tilanteen kanssa. Perheessäni monella on ohuet hiukset.”

 ”Vuosia sitten sain kuulla, että hiustuppeni olivat tukkeutuneet muotoilutuotteiden takia. Olen kokeillut monia tuotteita aina B-vitamiineista shampoisiin ja öljyihin. Mikään ei toiminut.”

”Kaikki muuttui, kun siskoni suositteli minulle Hair Volumea. Siskoni on töissä terveyskaupassa ja hän näki, että asiakkaat hakivat yhä uudestaan tätä hiusravinnetta ja sanoivat etteivät voi elää ilman sitä, niin hyvin se toimi.”

”On ihanaa, että voin käydä kampaajalla kuukausittain. Viimeksi kampaajani kysyi mitä olin tehnyt hiuksilleni! Hän oli huomannut, että hiuslaatuni oli vahvistunut ja näytti hyvinvoivalta.”

”Hiukset ovat iso osa itsetuntoani ja ne näyttävät nyt todella upeilta, kiitos Hair Volume tablettien. ” kertoo leveästi hymyilevä Tina.

Ewa and her dog Melvin

Asiakkaamme tarina

Nimi: Tina

Ikä: 55 v

Ammatti: Esikouluopettaja

New Nordic tuote: Hair Volume™

Maa: Tanska