Frutin – Helpotusta happamiin röyhtäyksiin

Tiesitkö että happamat röyhtäykset ja ylävatsan polte ovat 50% yleisempää kuin 10 vuotta sitten? Mitä on tapahtunut ja miksi ihmiset kärsivät niistä yhä useammin? Tiesitkö että on helppo tapa vähentää happamia röyhtäyksiä ja närästyksen aiheuttamaa poltetta?

Mikä aiheuttaa happamia röyhtäyksiä?

Vatsahapot sulattavat kaiken ruoan. Ja normaalisti et edes huomaisi vatsahappoja. Ongelmat alkavat, kun vatsahapot pääsevät nousemaan ruokatorveen. Siihen on kaksi syytä 1) ruokatorven alasulkijalihas on liian löysä tai 2) ruokatorven alasulkijalihaksen täytyy poistaa ilmaa vatsasta.

Jotkin ruoat tarvitsevat enemmän happoja sulaakseen, joka luo optimaalisen tilanteen vatsahappojen nousemiseen ruokatorveen. Erittäin rasvaiset ruoat, paistetut ruoat ja proteiinit sulavat hitaammin. Kun vatsa tuottaa liikkaa happoja tai ruokatorven alasulkijalihas on liian löysä, röyhtäyksiä tulee helpommin. Alkoholijuomat, hiilihapotetut juomat, kahvi ja osa mausteista sekä jotkut raa’at ruoat ovat syypäitä liikahappoisuuteen.

Nauti kahvista ja pidä huolta vatsastasi

Kahvinjuonnin ja hiilihapollisten juomien lisääntynyt käyttö on suurin syypää happamiin röyhtäyksiin. Happamat röyhtäykset vähenisivät oleellisesti, kun vältettäisiin näitä juomia. Kahvi on todella suosittu, eikä sen juontia tarvitse lopettaa. Kohtuu kaikessa ja Frutin auttaa.

Frutin oli aivan ensimmäinen tuotteemme ja sitä myydään kaikkialla maailmassa vielä tälläkin hetkellä. Frutin ja sen ainesosat auttavat vähentämään happamaa poltetta reagoidessaan vatsahappojen kanssa. Kalsium ja hedelmäkuidut muodostavat vatsahappojen kanssa kelluvan vaahtolautan, joka toimii happamien röyhtäysten esteenä.

Hapan polte raskauden aikana

Raskauden viimeisen kolmen kuukauden aikana happamat röyhtäykset ovat hyvin yleisiä. Niistä ei ole terveydellistä haittaa, mutta ne ovat harmillinen lisä raskauden aikana. Se miksi happamat röyhtäykset ovat niin yleisiä silloin johtuu hormonien vaihtelusta. Progesteroni hormonin vaihtelu rentouttaa lihaksia, myös ruokatorven alasulkijalihasta. Toinen syy niihin on se, että vauva luo vatsaan sisäistä painetta, mikä taas helpottaa happojen pääsyä

Mikä on Frutin™ ja miten se toimii?

Frutin on pureskeltava kalsiumia ja hedelmäkuituja sisältävä tabletti. Vatsaan päästyään tabletin ainesosat muodostavat vatsahappojen avulla kelluvan vaahtolautan. Tämä kelluva vaahtoeste estää ylävatsan poltetta ja vähentää happamia röyhtäyksiä. Vaahtolautta ei estä vatsahappojen ja ruoansulatuksen toimintaa vaan antaa kaiken tapahtua kuten pitääkin. Kalsium-hedelmäkuituvaahto poistuu normaalisti ruoansulatuselimistön läpi.

Frutin on oiva tapa vähentää ajoittaisia happamia röyhtäyksiä. Vain 1-2 purutablettia ruokailun jälkeen helpottaa poltetta ja ruoka sulaa normaalisti.

7 VÄLTETTÄVÄÄ RUOKAA

  1. Tomaattipohjaiset ruoat, tuoreet sitrushedelmät
  2. Raa’at sipulit ja valkosipulit
  3. Kahvi ja kofeiinia sisältävät juomat
  4. Erittäin rasvaiset ja paistetut ruoat
  5. Suklaa
  6. Hiilihapolliset juomat
  7. Alkoholi
All packaging versions of current Frutin™
Frutin Celebrates 30 years on the shelves