Ikoniset tuotteemme

Saamme innoituksen tuotteisiimme ja niiden kehitykseen kasveista ja luonnosta. Tieteellinen uteliaisuutemme kannustaa meitä kehittämään yhä parempia ja tehokkaampia tuotteita asiakkaidemme hyödyksi.

BioDrain package with artichoke flowers on a marble table

Frutin (1992)

Frutin oli ensimmäinen tuotteemme. Sen uraauurtava teknologia mahdollisti nopean ja helpon tavan päästä eroon närästyksestä. Jotta mahanesteet eivät nousisi ruokatorveen, jossa ne aiheuttavat polttavan tunteen, kehitimme uudenlaisen sitrushedelmästä saatavan mikronisoidun kuidun. Pureskeltu ja syljen kanssa sekoittunut hedelmäkuitu päätyy vatsaan ja reagoi vatsahappojen kanssa muodostaen eräänlaisen vaahtokannen mahanesteiden päälle. Tämä vaahtokansi estää happojen nousun. Vaahdon vaikutus kestää useita tunteja. Frutin ei vaikuta ruoansulatukseen vaan se antaa mahanesteiden ja luonnollisten entsyymien tehdä työnsä itsekseen. Näin vatsa toimii normaalisti, mutta happama polte jää pois. Frutin on vielä 23 vuoden jälkeen erittäin toimiva ja tarpeellinen tuote.

Blue Berry package and tablets surrounded by forest

Blue Berry™  (1997)

Blue Berry tuotteemme tarina alkoi villeistä metsämustikoista. Vuosien yhteistyö silmälääkärien kanssa, johti maailman ensimmäisen luteiiniä ja mustikkaa sisältävän silmiä hoitavan ravintolisän kehitykseen. Vuodesta 1997 olemme joutuneet kasvattamaan valmistamiemme Blue Berry tablettien määrää. Uskollisten asiakkaiden määrä on lisääntynyt ja nyt heitä on yli 30 maassa aina Kiinasta Yhdysvaltoihin. Blue Berry™ on yksi perustuotteistamme.

BioDrain package with artichoke flowers on a marble table

BioDrain  (1998)

Yltäkylläisessä maailmassa myös ruokamme sisältää paljon erilaisia lisäaineita, jotka kuormittavat kehojamme. BioDrain-tabletit vastasivat vuosituhannen vaihteen detox trendiin. Suurimman kysynnän aikana, BioDrain-tabletteja valmistavat tehtaat tekivät ylitöitä vastatakseen lisääntyneeseen myyntiin. BioDrain-tablettien monipuoliset kasviuutteet tukevat kehon omia toimintoja ja auttavat pääsemään eroon sitä kuormittavista kuona-aineista. Tablettimuotoinen puhdistuskuuri oli huomattavasti helpompi käyttää kuin erilaisten yksittäisten kasviuutteiden sekoittaminen ja nauttiminen kotona. BioDrain tuotteella on yhä aktiivinen käyttäjäkuntansa.

BioDrain package with artichoke flowers on a marble table

Hair Volume™ (2011)

Suosittu hiusravinteemme Hair Volume yhdistää luonnollisia hiusten kasvuun tarvittavia ainesosia omenasta, hirssistä ja peltokortteesta. Lisäksi tableteissa on aminohappoja, sinkkiä, kuparia, biotiiniä ja pantoteenihappoa. Hair Volume on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja. Hair Volume on kymmenessä vuodessa saavuttanut paikkansa sekä miesten, että naisten hiusten hyvinvoinnin ylläpitäjänä. Tuote on todettu tehokkaaksi myös kliinisessä tutkimuksessa. Hair Volumea myydään tällä hetkellä yli 32 eri maassa ja sen käyttäjäkunta kasvaa jatkuvasti.

BioDrain package with artichoke flowers on a marble table

Skin Care™ (2012)

Ihmiset ovat olleet kiinnostuneita ihonhoidosta tuhansia vuosia. Tutkijat ovat vasta nyt pystyneet todistamaan miten kasviuutteet ja ravinteet aktivoivat ihon syvimpiä kerroksia. Kasvituntemuksemme ja teknologiaosaamisemme mahdollistaa täysin uudenlaisten kauneudenhoitotuotteiden kehittämisen. Hyvinvoiva iho näyttää kauniilta ja nuorekkaalta. Olemme panostaneet paljon ihonhoidon perustutkimukseen ja siihen, miten voimme aktivoida solujen toimintaa. Erikoisosaamisemme avulla voimme kehittää uraauurtavia kauneudenhoidon tuotteita ja mahdollistaa pitkäkestoisemmat näkyvät tulokset. Skin Care™ Collagen Filler on tämän tutkimus- ja kehitystyön tulos. Se on ihoravinne, joka aktivoi solujen kollageenintuotantoa ja auttaa ihoa pysymään kimmoisampana, hidastaen ikääntymisen merkkien ilmestymistä. Skin Care™ Collagen Filler on ensimmäinen askeleemme New Nordicin kauneustuotteiden sarjassa.