Raaka-aineet ja tuotanto

Hankimme tuotteidemme raaka-aineet ympäri maailman valmistaaksemme tehokkaita tuotteita.

Hankimme vain parasta

Valmistaaksemme tehokkaita tuotteita, hankimme korkealaatuiset kasviperäiset raaka-aineemme sieltä missä niiden ympäristö mahdollistaa kasville parhaat kasvuolosuhteet. Näin kasvissa on runsaasti terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Kun kasvit kerätään, niistä valitaan tuoreimmat ja parhaimmat yksilöt kuivattavaksi, jotta kasveissa olevat molekyylit säilyvät hyvin.

Valvottu valmistus

Kaikki tuotteidemme tabletit valmistetaan ja pakataan asianmukaisissa lääkevirastojen valvomissa tehtaissa Tanskassa ja Ruotsissa. Testaamme sekä raaka-aineet että valmiit tuote-erät ennen kuin ne siirretään erävalvoittuihin varastoihin ja edelleen apteekkien ja terveyskauppojen hyllyille ympäri maailman.

Meille on tärkeää pystyä valvomaan koko hankintaketjuamme aina pelloilta kaupan hyllyille.

Innovaatio ja tuotekehitys

Jatkuva kehitystyö mahdollistaa uusien hyvinvointia lisäävien tuotteiden tarjoamista asiakkaillemme. Näin saamme tehdä maailmasta vähän paremman paikan elää. Päämääränämme on ymmärtää kasveja ja luonnon molekyylejä syvemmin, jotta voimme aktivoida kehomme omat solut toimimaan paremmin. Näin voimme kaikki paremmin ja pysymme aktiivisina sekä nuorekkaina pidempään.

Tuotekehitys on jatkuva prosessi. Teemme läheistä yhteistyötä tiedemiesten, lääkärien, yliopistojen ja sairaaloiden kanssa monessa maassa. Haluamme tukea uutta tutkimusta tehdäksemme yhä toimivampia tuotteita.

Keräämme kaiken löytämämme tiedon sisäiseen käyttöömme, hyödynnettävän tiedon määrä kasvaa koko ajan. Rahoitamme myös ADHD:n, diabeteksen ja painonhallinnan lääketieteellistä- sekä ihon- ja hiustenhoidon kliinistä tutkimusta.

New Nordic on osallisena kasvien ja ihmisten mikrobiomin perustutkimuksessa ja niiden yhteydestä toisiinsa.

Kansainvälinen toimintamme ja markkinatutkimus antavat meille laajan kuvan siitä mitä asiakkaamme ja kuluttajamme haluavat.

Production machine