Skin Care™ Collagen Filler 10 years anniversary

Skin Care™ Collagen Filler täyttää 10 vuotta!

syys 1, 2022 | kauneus, Elinvoimaa, Iho, Ihonhoito, Ihonhoitorutiini, kauneus, New Nordic News, New Nordic News, Iho, Ihonhoito, Ihonhoitorutiini, Elinvoimaa

Yli 10 vuotta sitten esittelimme uutuustuotteemme Skin Care™ Collagen Fillerin maailmalle. Oikealla ihoa ravitsevalla tuotteella voi vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä. Sen avulla voi myös palauttaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Pienen tabletin ainesosien avulla ihosi tuntuu hyvin kosteutetulta ja nuorekkaalta.

Tavoita ihosi syvemmät kerrokset

Skin Care™ Collagen Fillerin salaisuus on sen ainutlaatuinen vaikutus ihon syvimpiin kerroksiin, joita et voi saavuttaa kosmeettisilla voiteilla. Collagen Fillerin aktiiviset ainesosat vaikuttavat ihosoluihin sisältäpäin. Aktiiviset aineet kulkevat verenkiertoelimistösi kautta kaikkiin eläviin soluihisi. Ne eivät vaikuta vain kasvojesi ihoon, vaan koko kehoon.

Parempi päivittäinen kauneusrutiini

Kun käytät Skin Care™ Collagen Filleriä osana päivittäistä kauneusrutiiniasi voit ennaltaehkäistä ja vähentää ryppyjä sekä juonteita. Skin Care™ Collagen Filler tabletin kollageeni on hyvin samanlaista kuin mitä ihomme luonnollinen kollageeni on. Valmiste sisältää vahvoja antioksidantteja granaattiomenasta ja tomaatista sekä C-vitamiinia että astaksantiinia. Astaksantiini ja C-vitamiini ovat  myös tehokkaita antioksidantteja. Kehomme ja ihomme tarvitsevat niitä taistellakseen vapaita radikaaleja ja oksidatiivista stressiä vastaan. Vapaat radikaalit vanhentavat kehoamme ennenaikaisesti.

KLIINISEN TUTKIMUKSEN TULOKSET

SKIN CARE™ COLLAGEN FILLER

Osallistujat: 26–58-vuotiaat naiset

AINUTALAATUISET TULOKSET:

 1. Ihon kosteus lisääntyi 14 päivässä
 2. Ryppyjen näkyvyys väheni 14 päivässä
 3. Ihon kiinteys parani 28 päivässä
 4. Iho oli joustavampi 56 päivässä
 5. Ihon karheus väheni 56 päivässä
Skin Care™ Collagen Filler is full of active ingredients

10 faktaa kollageenista

 1. Ihmiskeho on pääosin proteiinia ja 30 % kehosi proteiinista on kollageenia.
 2. Kollageeni on sidekudoksen olennainen osa ja sillä on tärkeä rooli kehon solujen koossapitämisessä. Se tekee ihosta myös joustavan rakenteeltaan.
 3. Sanan ”kollageeni” juuret juontavat kreikan sanaan kólla, joka tarkoittaa liimaa. Tämä nimi on täydellinen kuvaus kollageenin toiminnasta kehossa;  se liimaa kehomme solut yhteen tehden kehostamme samalla joustavan, että vahvan.
 4. Luonnollinen kollageenituotantomme vähenee 1 % joka vuosi, alkaen noin 20 ikävuodesta,
 5. Kollageenintuotannon hidastuminen ja pieneneminen, on ihon ikääntymisen taustalla. Ikääntymisen merkkejä ovat ihon joustavuuden väheneminen, hienot juonteet ja rypyt.
 6. Kollageenin määrä vähenee, kun se altistuu esim. UV-säteille, savulle ja saasteille. Myös yksitoikkoinen ja epäterveellinen ruokavalio vaikuttavat kollageenin tuotantoon negatiivisesti.
 7. Hydrolysoitu kollageeni on yksi yleisimmistä ravintolisissä käytetyistä kollageenityypeistä, koska se imeytyy muita kollageenityyppejä helpommin.
 8. C-vitamiini on välttämätön kollageenisynteesille.
 9. Kaloista saatava kollageeni on paras tyyppi ihon kaunistamiseen ja vahvistamiseen. Laadun, kestävyyden ja imeytymisen kannalta katsomme, sen olevan puhtain kollageenin muoto.
 10. Kollageeniproteiinilla on kolminkertainen kierteinenrakenne. Tämä antaa sille sen ainutlaatuisen mekaanisen vahvuuden, jota kehosi tarvitsee.
tomatoes are a source of lycopen

Kuivat hiukset janoavat kosteutta ja hoivaa

Tiesitkö että aurinko ja käsittelyt vahingoittavat hiuksesi pintaa? Lue tarkemmin mitä voit tehdä ylläpitääksesii hiuksiesi kiiltoa ja kimmoisuutta.

Oikeanlainen shampoo tekee rasvoittuvista hiuksista helpot hoitaa

Pidä hyvää huolta rasvoittuvista hiuksista. Lue lisää mitä sinun kannattaa ehdottomasti tehdä jotta hiuksesi ovat aina raikkaat ja ilmavat

Frutin 30 years Packaging Row

Hyvää syntymäpäivää! Frutin™ 30 vuotta

30 vuotias Frutin on New Nordicin ensimmäinen läpimurtotuote. Se kehitettiin helpoksi ja nopeaksi avuksi närästyksen poltteeseen.

Bee in a flower

Hyvää kansainvälistä mehiläisten päivää!

Kimalaiset, mehiläiset ja heidän sukulaisensa työskentelevät väsymättä pölyttäessään kasveja ympäri maailmaa.

Luonto on täynnä kauneuden ja hyvinvoinnin aarteita

Olemme työskennelleet kasvien ja yrttien parissa yli 30 vuotta. Käyttämämme kasviuutteet ovat aina 100 % luonnollista alkuperää.

Hair Volume™

Ravitse hiuksiasi myös sisäisesti

Hiukset ovat osa ihoasi ja ihon kunto vaikuttaa hiusten kuntoon. Syötkö monipuolisesti ja saatko tarpeeksi oikeanlaisia ravinteita?