Ravitse hiuksiasi myös sisäisesti

maalis 29, 2022 | Uncategorized @fi, hiukset, hiustenhoito, kauneus, kauniit hiukset, tuuheat hiukset, Uncategorized @fi

Holistinen hiustenhoito on konsepti, joka huomioi hiustesi tarpeet sisältä ulospäin. Hiukset ovat osa ihoamme. Hiuksistasi että ihostasi huolehtiminen myös oikeilla ravinteilla antaa sinulle terveemmät ja kauniimmat hiukset. Ravintolisät, kuten Hair Volume™, auttavat sinua täydentämään hiustesi ravitsemustarpeita.

Ruoan laatu ratkaisee

Kehomme on suunniteltu siten, että kun välttämätöntä ravinnetta on vähän saatavilla, se kuluttaa ravinteet kehon elintärkeisiin toimintoihin ensin. Tämä tarkoittaa, että kauniit hiukset ovat vain toissijaisia ​​selviytymisellemme.

 Jos olet tosissasi hiustesi hyvinvoinnista huolehtimisessa, on tiettyjä ruokia ja ravintoaineita, jotka sinun on sisällytettävä ruokavalioosi. Hiuksesi ravitsemuksellisia perusaineita ovat proteiinit, rauta, C-vitamiini, omega-3, A- ja E-vitamiini. Näiden lisäksi hiuksesi rakastavat biotiiniä, sinkkiä, pantoteenihappoa, foolihappoa, D3-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja.

Ravintolisät tukevat ruokavaliotasi

Laadukkaan ruoan lisäksi ravitsemuksellisesti on hyvä käyttää muutamia ravintolisiä hiusten hyvinvointia tukemaan. Erityisesti silloin kun koet stressiä, hormonaalisia muutoksia tai sinulla on ruokavalio rajoituksia.

Hair Volume™  tekee hyvää hiuksillesi

Hair Volume™ -tablettimme on ainutlaatuinen, kansainvälisiä palkintoja saanut, asiakkaidemme ylistämä hiusravinne, jolla on erittäin hyvät kliiniset testitulokset. Hair Volumen salainen ainesosa on omenauute. Käyttämämme omenauute sisältää runsaasti luonnollista proantosyanidiini B2:ta. Lisäksi Hair Volume -tabletit sisältävät pantoteenihappoa, sinkkiä, kuparia, biotiiniä, aminohappoja, hirssi- ja peltokorteuutteita. Sinkin ja biotiinin pitoisuus auttaa ylläpitämään normaaleja hiuksia ja ihoa. Sinkki edistää myös kynsien hyvinvointia. Kupari edistää hiusten normaalia väritystä.

Omenauutteella kauniimmat hiukset

Kun haluat saada hiuksesi kiiltämään, suosittelemme testaamaan palkittuja hiustenhoitotuotteitamme. Molemmat hiustenhoitotuotteemme, Hair Volume™ Shampoo ja Hair Volume™ -hoitoaine sisältävät samaa omenauutetta kuin Hair Volume™ -tabletit. Omenauute auttaa lisäämään hiusten kiiltoa, ja vahvistaa niitä.

Parhaan tuotteen valitseminen hiustyypillesi voi olla hankalaa, jos et tiedä mikä hiustyyppisi on ja mitä ongelmia hiuksillasi on. Meillä on perusteellinen artikkeli siitä, kuinka hiustyyppisi auttaa määrittämään tuotteet, jotta hiuksesi näyttävät kauniilta ja hyvinvoivilta. Napsauta tästä, jos haluat lukea lisää hiustyyppien tuotevalinnoista.

Proteiineilla pituutta

Tarvitset proteiineja, jotta hiuksesi kasvavat pitkiksi. Valittavana on monia proteiinilähteitä, rasvattomasta valkoisesta lihasta punaiseen lihaan linsseihin, palkokasveihin ja papuihin.

A-vitamiinia iholle

A-vitamiinia saa sekä lihasta että kasveista. Maksatuotteissa on luonnostaan A-vitamiinia. Kasveissa värikkäät hedelmät ja vihannekset sisältävät beetakarotiineja. Beetakaroteeni muuttuu elimistössäsi A-vitamiiniksi. A-vitamiini edistää ihon hyvinvointia, mikä tarkoittaa myös päänahkaa.

E-vitamiinia ihon soluille

E-vitamiini on erittäin tärkeää ihosi hyvinvoinnille. Se on tehokas antioksidantti, jotka ovat tärkeitä keholle ja sen soluille.

Välttämättömät rasvahapot

Välttämättömät rasvahapot ovat sellaisia, että kehosi ei pysty tuottamaan niitä, ja sen on saatava ne ravinnosta. Kananmunat, kalat ja pähkinät ovat erinomaisia välttämättömien rasvahappojen lähteitä.

Mineraalit ja B-vitamiinit

Sinkkiä, B-vitamiinia ja seleeniä saat kalasta, pähkinöistä, pavuista

Raudasta energiaa

Raudalla on tärkeä rooli kehossasi. Paras luonnollinen raudan lähde on pinaatti. Rautaa saa myös punaisesta lihasta ja pavuista.

C-vitamiinia kollageenintuotantoon

C-vitamiinia on runsaasti kaikissa hedelmissä ja vihanneksissa. Ne ovat hyviä kehollemme monista syistä. Kollageenin valmistamiseksi kehosi tarvitsee C-vitamiinia.

Skin Care™ Collagen Filler celebrates 10 years anniversary

Skin Care™ Collagen Filler täyttää 10 vuotta!

10 vuotta sitten esittelimme maailmalle Skin Care™ Collagen Fillerin ja uudenlaisen tavan hoitaa kauneutta ja tavoittaa ihon syvimmät kerrokset.

Kuivat hiukset janoavat kosteutta ja hoivaa

Tiesitkö että aurinko ja käsittelyt vahingoittavat hiuksesi pintaa? Lue tarkemmin mitä voit tehdä ylläpitääksesii hiuksiesi kiiltoa ja kimmoisuutta.

Oikeanlainen shampoo tekee rasvoittuvista hiuksista helpot hoitaa

Pidä hyvää huolta rasvoittuvista hiuksista. Lue lisää mitä sinun kannattaa ehdottomasti tehdä jotta hiuksesi ovat aina raikkaat ja ilmavat

Frutin 30 years Packaging Row

Hyvää syntymäpäivää! Frutin™ 30 vuotta

30 vuotias Frutin on New Nordicin ensimmäinen läpimurtotuote. Se kehitettiin helpoksi ja nopeaksi avuksi närästyksen poltteeseen.

Bee in a flower

Hyvää kansainvälistä mehiläisten päivää!

Kimalaiset, mehiläiset ja heidän sukulaisensa työskentelevät väsymättä pölyttäessään kasveja ympäri maailmaa.

Luonto on täynnä kauneuden ja hyvinvoinnin aarteita

Olemme työskennelleet kasvien ja yrttien parissa yli 30 vuotta. Käyttämämme kasviuutteet ovat aina 100 % luonnollista alkuperää.