Luonto on täynnä kauneuden ja hyvinvoinnin aarteita

huhti 22, 2022 | Elinvoimaa, Iho, New Nordic News, New Nordic News, tutkimus, Uncategorized @fi

Olemme työskennelleet kasvien ja yrttien parissa yli 30 vuoden ajan. Vuosien varrella keräämämme tieteellinen kasvi-tutkimustietopankkimme sisältää yli 7000 tutkimusta. Tuotteissamme käyttämämme kasvi- ja yrttiuutteet ovat aina 100 % luonnollista alkuperää.

Kasveilla on paljon mielenkiintoista tarjottavaa meille kaikille. Monet yrtit ja kasvit ovat hyödyllisiä kehollesi ja sen hyvinvoinnille. Ne auttavat kehoasi ylläpitämään fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Unelma hyvinvoinnista

New Nordicin perustajan, Karl Kristian Jensenin unelma 30 vuotta sitten oli perustaa yritys, joka kehittää ainutlaatuisia yrttipohjaisia tuotteita. Hän halusi auttaa ihmisiä elämään parasta, terveellisempää elämää tehokkailla ravintolisillä ja kauneustuotteilla.

Maan päivä tai luonnonpäivä, kuten me sitä haluamme kutsua, on meille tärkein kansainvälinen tietoisuuspäivä, koska olemme erittäin intohimoisesti kiinnostuneet luonnosta ja sen kaikista aarteista.

Karl Kristian holding a mushroom
Francois and Karl Kristian talking about arctic plants

Luonnon taikaa

Kasveja on kaikkialla maapallolla, ja ne tarjoavat meille happea, joka mahdollistaa elämän kukoistuksen.

Kasveilla on myös salainen elämä, josta olemme vasta nyt saaneet välähdyksiä. Kasvit viihtyvät ympäristössä, jossa on runsaasti erilaisia ​​bakteereja, sieniä ja hyönteisiä. Ilman tasapainoa tässä monimutkaisessa ekosysteemissä elämä ei kukoistaisi planeetallamme.

Kasvit eivät ole vain staattisia esineitä ympäristössään, vaan ne osallistuvat aktiivisesti oman ympäristönsä luomiseen ja evoluutioon. Kasvit reagoivat ympäristöönsä muuttamalla lehtiensä suuntausta ja kasvamalla vuodenaikojen mukaan. Ne imevät hiiltä ja vapauttavat happea. Ne jopa muuttavat ilmavirtoja varjostamalla. Tämä on luonnon taikuutta.

Luonnollinen alkuperä

Olemme erittäin onnekkaita saadessamme työskennellä Francois Gerardin kanssa, jonka kasvien tuntemus on poikkeuksellista. Hän on monien merkittävien terveyttä lisäävien ja sisäistä kauneutta tukevien tuotteidemme luoja. Hän on omistanut suurimman osan elämästään kasvien tutkimukselle.

François viettää yhtä paljon aikaa matkustaessaan kaukaisiin maailmankolkkiin tutkien harvinaisia ​​kasveja niiden luonnollisessa koskemattomassa ympäristössä kuin laboratoriossakin. Hänen laajan tuntemuksensa kasvikuntasta antaa meille mahdollisuuden valmistaa tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan hyvinvointiasi.

Intohimo elinvoimaan

Olemme erittäin kiinnostuneita kasveista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista tukea terveyttämme ja elinvoimaamme. Jokainen valmistamamme New Nordic -tuote on tiivistys  tiedettä, kasviosaamista ja aitoa kiinnostusta terveyttä ja hyvinvointia kohtaan. Parhaiden ja tehokkaiden ravintolisien luomiseksi käytämme tuotteissamme yli 200 eri kasviraaka-ainetta optimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.

10 eniten käyttämäämme kasvia

Omena (Malus domestica Borkh.), mustikka (Vaccinium myrtillus), maarianohdake (Silybum marianum), mustapippuri (Piper nigrum), hirssi (Panicum miliaceum), rannikkomänty (pinus pinaster), peltokorte (Equisetum Arvense), kehäkukka (Tagetes erect L.), artisokka (Cynara scolymus L.), sitruunamelissa (Melissa officinalis L.)

Yksinkertaisia ainesosia

Tunnetuimmissa tuotteissamme on yllättävän yleisiä ainesosia. Käytämme mustikkaa Blue Berryssä. Omenat ovat Hair Volume- ja Apple Cider -tuotteiden voiman takana. Melissa Dream tuo sinulle rentoutumisen ja levon kamomillan ja sitruunamelissan kanssa. Vähään tyytyvä rannikkomännynkuori tekee Wonder Legsistä tehokkaan. Dida yhdistää 10 erilaista yrttiä tasapainottamaan ruoansulatustasi.

Skin Care™ Collagen Filler celebrates 10 years anniversary

Skin Care™ Collagen Filler täyttää 10 vuotta!

10 vuotta sitten esittelimme maailmalle Skin Care™ Collagen Fillerin ja uudenlaisen tavan hoitaa kauneutta ja tavoittaa ihon syvimmät kerrokset.

Kuivat hiukset janoavat kosteutta ja hoivaa

Tiesitkö että aurinko ja käsittelyt vahingoittavat hiuksesi pintaa? Lue tarkemmin mitä voit tehdä ylläpitääksesii hiuksiesi kiiltoa ja kimmoisuutta.

Oikeanlainen shampoo tekee rasvoittuvista hiuksista helpot hoitaa

Pidä hyvää huolta rasvoittuvista hiuksista. Lue lisää mitä sinun kannattaa ehdottomasti tehdä jotta hiuksesi ovat aina raikkaat ja ilmavat

Frutin 30 years Packaging Row

Hyvää syntymäpäivää! Frutin™ 30 vuotta

30 vuotias Frutin on New Nordicin ensimmäinen läpimurtotuote. Se kehitettiin helpoksi ja nopeaksi avuksi närästyksen poltteeseen.

Bee in a flower

Hyvää kansainvälistä mehiläisten päivää!

Kimalaiset, mehiläiset ja heidän sukulaisensa työskentelevät väsymättä pölyttäessään kasveja ympäri maailmaa.

Hair Volume™

Ravitse hiuksiasi myös sisäisesti

Hiukset ovat osa ihoasi ja ihon kunto vaikuttaa hiusten kuntoon. Syötkö monipuolisesti ja saatko tarpeeksi oikeanlaisia ravinteita?