Hyvää kansainvälistä mehiläisten päivää!

touko 20, 2022 | Elinvoimaa, New Nordic News, New Nordic News, tutkimus

Kimalaiset, mehiläiset ja heidän sukulaisensa työskentelevät väsymättä pölyttäessään kasveja ympäri maailmaa. Hedelmät ja siemenet eivät kehittyisi, ellei näitä pieniä hyönteisiä olisi. Ne ovat äärimmäisen tärkeitä työntekijöitä.

Rikas monimuotoisuus aivan nenämme alla

Olemme vasta hiljattain paljastaneet kukkien ja mehiläisten mikrobiologisen monimuotoisuuden rikkauden, jolla on valtava vaikutus ihmisten terveyteen. 100 miljardia bakteeria elää terveen ihmisen suolistossa. Keho on suunniteltu monipuoliseksi mikrobiologiseksi kokonaisuudeksi. Paras lähde luonnolliselle mikrobicocktailille on koskemattomasta luonnosta kerätty laventelin hunaja.

 Olemme auttaneet tiedettä löytämään bakteerin Lactobacillus Kunkeei (Lac. Kunkeei), jolla saattaa olla uraauurtava vaikutus ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin, ja jota löytyy vain mehiläistuotteista, kuten hunajasta.

Lactobacillus kunkeei -bakteerin lisäksi tutkimuksessa todettiin, että Ranskan Alppien kukkien tuore siitepöly sisältää kaupallisesti kasvatettuun laventeliin verrattuna 200-400 erillistä voimakasta bakteerikantaa enemmän.

Ihmisen suolisto on yksi monimutkaisimmista ja monimuotoisimmista luonnon ekosysteemeistä. Terve suolistofloora sisältää oikean yhdistelmän suolistobakteereja ,jotka auttavat torjumaan ei toivottuja bakteereja. Tämän tutkimuksen innoittamana loimme Wild Biotic -nimisen tuotteen, joka sisältää 100 erilaista bakteerikantaa. Wild Biotic tuote on tällä hetkellä myynnissä vain Tanskassa.

Ilman mehiläisiä ei tule omenoita

Kaikki rakastavat omenankukkia; ne merkitsevät kesän tuloa. Koska omenan kukat ovat vain hyönteisten pölyttämiä, mehiläiset ovat ehdottoman välttämättömiä omenoiden kannalta. New Nordicille mehiläisten menetys merkitsisi sitä, että monia tuotteitamme ei voitaisi valmistaa.

Koko Hair Volume -sarjan olennaisena ainesosana on omenauute. Omenauute sisältää monia yhdisteitä, jotka tekevät hiuksista kauniimmat. Apple Cider -tuotteessamme pääainesosa voidaan valmistaa vain omenoista.

Laventelin salaisuus

Laventeli kasvin pinnalla ja solujen sisällä voi olla jopa 850 erilaista mikro-organismilajia. 

Mehiläisyhdyskunta

Yksi mehiläisyhdyskunta koostuu 30 000 – 50 000 mehiläisestä. Yksi mehiläinen voi tehdä jopa 40 ravinnonhakulentoa ja käydä noin 100 kukalla lentoa kohden. 20 000 mehiläisen yhdyskunta voi pölyttää jopa yli 20 miljoonaa kukkaa päivässä.

Mehiläis- ja kukkaisnektari

Mehiläiset keräävät kukkaisnektaria kukista. Kun mehiläinen on kukassa, mehiläisen turkki harjaa siitepölyn pois kukasta ja siirtää sen seuraavalle kukalle risti-pölyttäen sen. Siitepölyn ja kukkanektarin laatu määrää mehiläisen suolistobakteerien terveyden sekä hunajan laadun. Kun mehiläinen on terve, kaikki hyötyvät.

Ihmisruoan pölyttäjät

Mehiläiset ovat pääpölyttäjä 70 ihmiselle sadasta ravintokasvista. Päivittäisen elämämme kannalta on välttämätöntä, että mehiläiset tekevät työnsä, eivät vain tuottamalla hunajaa, vaan antamaan kasvien tuottaa hedelmiä ja siemeniä.

Miten auttaa mehiläisiä?

Me kaikki voimme tehdä pieniä tekoja parantaaksemme tärkeän ystävämme, mehiläisen, elämää. Voimme luoda hyönteisystävällisiä ympäristöjä, kuten niittyjä ja kasvattaa kukkia parvekkeella ja puutarhassa. Kannattaa myös olla yhteydessä mehiläistarhaajiin, heillä saattaa olla kummiohjelmia saatavilla.

Raaka- ja pakastekuivattu hunaja

Ihmisten terveyteen voi vaikuttaa myös tapa, jolla tuotamme käyttämiämme kasveja. Siksi hankimme probioottituotteidemme hunajaa paikoista, jotka on erityisesti valittu niiden luonnonmukaisuuden takia. Huolellinen keräyspaikan valinta mahdollistaa, että käytämme vain hunajaa, jonka mehiläiset keräävät kaukana ihmisten asutuksesta. Tällaisella hunajalla on  kaikkein suurimmat terveyttä edistävät ominaisuudet.

Säilyttääksemme terveyttä edistävät ominaisuudet hunaja kerätään ja käsitellään paikoissa, joissa kasveilla ja mehiläisillä on parhaat olosuhteet selviytymiselle. Säilyttääksemme arvokkaat mikrobit metsästä aina lopputuotteeseen, meidän piti kehittää uutta tekniikkaa Mercantourin mehiläisten hunajan ja siitepölyn pakastekuivaamiseksi. Mehiläis- ja hunajakumppanimme kerää kultaista nestettä kunnioittaen mehiläisiä ja niiden elinympäristöä.

Terveyden ja kauneuden mikrokosmos

Mehiläisillä on salaisuus, jota olemme selvittämässä. Olemme vasta alkumetreillä löydösten ymmärtämisessä.

New Nordic rahoittaa tätä uraauurtavaa tutkimusta ja teemme yhteistyötä yliopistojen ja tutkijoiden kanssa. Tavoitteemme on jakaa tulokset tiedeyhteisön kanssa ja luoda innovatiivisia kauneus- ja terveystuotteita asiakkaillemme.

Kasvien maailma

Kutsumme sinut tutustumaan kasvien ihmeelliseen maailmaan ja tuotteissamme käyttämiimme ainesosiin. Jos haluat tietää lisää käyttämistämme kasveista, napsauta tästä.

Skin Care™ Collagen Filler celebrates 10 years anniversary

Skin Care™ Collagen Filler täyttää 10 vuotta!

10 vuotta sitten esittelimme maailmalle Skin Care™ Collagen Fillerin ja uudenlaisen tavan hoitaa kauneutta ja tavoittaa ihon syvimmät kerrokset.

Kuivat hiukset janoavat kosteutta ja hoivaa

Tiesitkö että aurinko ja käsittelyt vahingoittavat hiuksesi pintaa? Lue tarkemmin mitä voit tehdä ylläpitääksesii hiuksiesi kiiltoa ja kimmoisuutta.

Oikeanlainen shampoo tekee rasvoittuvista hiuksista helpot hoitaa

Pidä hyvää huolta rasvoittuvista hiuksista. Lue lisää mitä sinun kannattaa ehdottomasti tehdä jotta hiuksesi ovat aina raikkaat ja ilmavat

Frutin 30 years Packaging Row

Hyvää syntymäpäivää! Frutin™ 30 vuotta

30 vuotias Frutin on New Nordicin ensimmäinen läpimurtotuote. Se kehitettiin helpoksi ja nopeaksi avuksi närästyksen poltteeseen.

Luonto on täynnä kauneuden ja hyvinvoinnin aarteita

Olemme työskennelleet kasvien ja yrttien parissa yli 30 vuotta. Käyttämämme kasviuutteet ovat aina 100 % luonnollista alkuperää.

Hair Volume™

Ravitse hiuksiasi myös sisäisesti

Hiukset ovat osa ihoasi ja ihon kunto vaikuttaa hiusten kuntoon. Syötkö monipuolisesti ja saatko tarpeeksi oikeanlaisia ravinteita?