Apples power Hair Volume™ range

Oikeanlainen shampoo tekee rasvoittuvista hiuksista helpot hoitaa

elo 19, 2022 | kauneus, Uncategorized @fi, hiukset, hiustenhoito, kauneus, kauniit hiukset, tuuheat hiukset, Uncategorized @fi

Jos sinulla on rasvaiset hiukset, saatat miettiä kuinka usein niitä voi pestä ilman että hiukset kärsivät. Hiustenpesun väliin jäävien päivien lisäämisestä on ollut puhetta paljon viime aikoina. Monet yrittävät vakuuttaa, että hiukset tulisi pestä mahdollisimman harvoin.

Rasvaisia hiuksia on turhauttavaa yrittää pitää puhtaana ja raikkaana pesemättä niitä usein.

Rasvainen vs kuiva iho ja hiukset

On yksi asia, josta ei puhuta hiusten pesutiheyden yhteydessä: kuiva tai rasvainen iho. Hiukset rasvoittuvat nopeasti, jos sinulla on rasvainen iho. Jos ihosi taas on kuiva tai normaali, hiuksesi pysyvät rasvattomina päiviä. Jokainen, jolla on rasvoittuva iho, tietää, että on mahdotonta vaikuttaa talintuotantoon.

Puhdista juuret

Rasvaisten hiusten pesussa tärkeintä on puhdistaa hiusten juuret talista. Tätä varten tarvitset erittäin puhdistavan shampoon. Rasvaisia ​​hiuksia pestäessä voit myös tehostaa shampoon vaikutusta antamalla sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen huuhtelua tai pesemällä ne kahdesti. Mitä kauemmin shampoon vaikuttavat aineet pystyvät vaikuttamaan taliin sitä parempi tulos. Hair Volume™ shampoo on täydellinen rasvoittuville hiuksille.

Hair Volume Shampoo sisältää riisiproteiinia ja aminohappoja, jotka auttavat korjaamaan vaurioituneita hiuksia ja tuovat takaisin kimmoisuutta ja pehmeyttä. Riisiproteiini paksuntaa hiuksiasi. Shampoon ravitsevat ja kosteuttavat ainesosat tuovat hiuksiisi niiden tarvitsemaa kosteutta. Omenaviinietikka auttaa pitämään hiuksesi kiiltävinä ja kauniina.

Hair Volume™ Shampoo
Tiesitkö?

On täysin ok pestä rasvaiset hiukset päivittäin aiheuttamatta niille vahinkoa.

Hiukset tarvitsevat kosteutta

Rasvaiset hiukset eivät ole sama asia kuin kosteutetut hiukset. Vaikka hiuksesi olisivat taipuvaisia ​​rasvaisuuteen, ne tarvitsevat silti kosteutta säilyttääkseen kimmoisuuden ja pehmeyden. Paras hoitoaine rasvaisille hiuksille on kevyt. Muuten hiukset näyttävät ja tuntuvat yhtä painavilta kuin rasvaisena.

Kevyt hoitoaine hoitaa hiuksia antamalla niille oikeanlaista kosteutta, ilman että ne rasvoittuvat. Hiuksistasi tulee kevyet, ilmavat ja pehmeät. Muista käyttää hoitoainetta vain hiusten pituudelle ja välttää juuria.

Hair Volume hoitoaine auttaa korjaamaan, kosteuttamaan ja ravitsemaan hiuksia. Risiininsiemenöljy auttaa korjaamaan hiuksia sisältäpäin ja suojaa hiuksia mekaaniselta rasitukselta. Hiuksistasi tulee pehmeät, sileät ja helposti harjattavat.

Sekä Hair Volume shampoossa, että Hair Volume hoitoaineessa on kevyt kookoksen ja omenan tuoksu. Tutustu Hair Volume™ -hiustenhoitotuotteiden tietoihin täällä.

Jos haluat tietää enemmän hiustyypeistä ja siitä, kuinka oikeat tuotteet auttavat saamaan kauniit hiukset, lue perusteellinen artikkelimme hiustyypeistä.

Skin Care™ Collagen Filler celebrates 10 years anniversary

Skin Care™ Collagen Filler täyttää 10 vuotta!

10 vuotta sitten esittelimme maailmalle Skin Care™ Collagen Fillerin ja uudenlaisen tavan hoitaa kauneutta ja tavoittaa ihon syvimmät kerrokset.

Kuivat hiukset janoavat kosteutta ja hoivaa

Tiesitkö että aurinko ja käsittelyt vahingoittavat hiuksesi pintaa? Lue tarkemmin mitä voit tehdä ylläpitääksesii hiuksiesi kiiltoa ja kimmoisuutta.

Frutin 30 years Packaging Row

Hyvää syntymäpäivää! Frutin™ 30 vuotta

30 vuotias Frutin on New Nordicin ensimmäinen läpimurtotuote. Se kehitettiin helpoksi ja nopeaksi avuksi närästyksen poltteeseen.

Bee in a flower

Hyvää kansainvälistä mehiläisten päivää!

Kimalaiset, mehiläiset ja heidän sukulaisensa työskentelevät väsymättä pölyttäessään kasveja ympäri maailmaa.

Luonto on täynnä kauneuden ja hyvinvoinnin aarteita

Olemme työskennelleet kasvien ja yrttien parissa yli 30 vuotta. Käyttämämme kasviuutteet ovat aina 100 % luonnollista alkuperää.

Hair Volume™

Ravitse hiuksiasi myös sisäisesti

Hiukset ovat osa ihoasi ja ihon kunto vaikuttaa hiusten kuntoon. Syötkö monipuolisesti ja saatko tarpeeksi oikeanlaisia ravinteita?